Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin käyttäminen ympärivuotisesti on yksi tärkeä seikka järjestelmän toimivuuden kannalta vuodesta toiseen. On myös hyvin tärkeää huoltaa järjestelmä säännöllisin väliajoin, ilmastointijärjestelmä tulee huoltaa kahden vuoden välein, viimeistään kolmen vuoden. Kun huollatat ilmastointijärjestelmän 2-3 vuoden välein, säilyy järjestelmän käyttöikä ja luotettava toimivuus huomattavasti pidempää.

Ilmastointijärjestelmästä n.40g vuotuinen kylmäaineen katoaminen on normaalia, mikä sallitaan lain puitteissa. Muutoin kyseessä on mahdollisesti viallinen järjestelmä. Kylmäaineen poistumisen seurauksena tapahtuu myöskin voiteluöljyn vähentymista, koska voiteluaine sitoutuu kylmäaineeseen. Näiden kahden johdosta järjestelmään pääsee ilmankosteus, joka pidemmän ajan vaikutuksesta aiheuttaa korroosiota järjestelmän komponenteissa.

Ilmastoinnin jäähdytystehon heikentyminen tapahtuu hitaasti ja huomaamattomasti. Käyttäjä huomaa huonosti toimivan ilmastoinnin yleensä vasta, kun noin puolet kylmäaineesta on jo poistunut. Joten huollatathan järjestelmän ennen tätä.

Kaikkien kylmäainejärjestelmien huoltajien / korjaajien täytyy olla koulutettuja ja luvan omaavia. Me olemme suorittaneet pätevyyskoulutuksen ja olemme Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (TUKES):n hyväksymä kylmälaiteliike (ajoneuvot).

TUKESin hyväksymät toiminnanharjoittajat alla olevasta linkistä:

http://rekisterit.tukes.fi/fi/Urakoitsijat

 

Teemme ilmastointihuollot aikaa varaamatta Naantalissa ja Raisiossa, joten tule kun sinulle sopii!

VW ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto on edullisempi normaalin määräaikaishuollon yhteydessä.