RVS-käsittely

Suoritamme lähes kaikkiin ajoneuvoihin RVS- käsittelyn.rvs_kasittely
RVS- käsittely sopii muunmuassa moottorin osien ennaltaehkäisevään suojaamiseen, kuluneiden osien kunnostamiseen, sekä samaalla puhdistamiseen käytön aikana.

”Lainaus RVS Technologyn sivuilta”

Suojaa ja kunnosta autosi, moottoripyöräsi, traktorisi, moottoriveneesi, skootterisi ym. muitten laitteitten tekniikka normaalikäytön aikana eli suojaa ja kunnosta ne RVS Technology® tuotteilla.

RVS-teknologia on uusi nanoteknologia, joka mahdollistaa erittäin liukuvan ja kestävän tribokeraamisen pinnan muodostamisen koneenosien kulumiselle alttiille pinnoille. Samalla laitteen kunto parantuu selkeästi ja se suojataan tulevaltakin kulumiselta. Luonnollisina seurauksina myös energian (polttoaineen) kulutus ja päästöt pienenevät, minkä TÜV:n raportti todistaa.

Käsittely voidaan suorittaa ennalta ehkäisevänä alle 40 000km ajetulle nelitahtimoottorille yhdellä käsittelyllä tai kunnostaa yli 40 000km ajettulle nelitahtimoottorille kahdella käsittelyllä. Riippuen moottorin kunnosta, tarvittaessa useampikin käsittely on suositeltavaa. Sillä kuitenkin säästää selvää rahaa.

Kohteet jotka saadaan suojattua ja kunnostettua käsittelyllä:

– Moottori
– Vaihteisto
– Taka-akselisto / perä
– Ohjaustehostimen pumppu
– Dieselpumppu
– Turboahdin / mekaaninen ahdin

RVS- käsittelymme kuuluu tuotteen kanssa samaan hintaan, joten et joudun maksamaan siitä erikseen!

Tutustu ja lue tarkemmin tuotteesta, kuinka se toimii, käyttäjien kokemuksista, sekä lehtien testeistä miten RVS on toiminut ja mitä sillä on saavutettu. www.rvs.fi

Lue TÜV Südin testiraportti No.: 10-00053-UA-GBM-00 tästä!